Ana Seguro

Om Ana

Jeg blev født i 1981 i Portugal. I øjeblikket bor jeg i Århus i Danmark siden 2008, med min mand, vores to børn og to katte Tuala og Piki. 

Jeg har en uddannelse i Pædagogisk Psykologi (5 års studie) og også en teknisk eksamen i ridning. Jeg arbejdede i mange år med heste, og når jeg husker tilbage, har jeg altid levet med dyr omkring mig.

Da jeg var barn, kom min familie til at finde mig at spille med dyr mange og tale med dem. Da jeg blev ældre, dette aspekt af mit liv kom ind i en søvnig tilstand. Indtil i 2005, hvor det begyndte at vågne op igen. Jeg var meget bevidst om hvordan dyr føler og hvad de ønsker. Jeg var ikke bevist om at det var specielt, for i mit sind alle omkring mig kunne også mærke og forstå dem. Det blev mere reel, da jeg opdagede, at folk hverken reagerede eller svarede på samme måde til dyr som jeg gjorde.

I 2009 begyndte jeg at udvikle min evne til at kommunikere med dyr sammen med en gruppe af Dyr Kommunikator. Og siden da har jeg hjulpet familie, venner og andre mennesker til at forstå, hvad deres dyr-kammerater har til at sige eller/og føle om forskellige aspekter af deres liv.

I 2006 blev jeg introduceret til Reiki, og i en kort periode efter begyndte jeg at bruge Reiki også til dyr, når de havde brug for og når de bad om det. I januar 2010 fuldførte jeg uddannelsen som Usui Reiki Master og Celtic Reiki Master. Siden da har jeg givet Reiki healing behandlinger til mennesker og dyr, under tilstedeværelse og / eller på afstand.

Jeg følte mig tvunget til clairvoyance i mine Reiki healing behandlinger, hvor ville jeg tit få beskeder eller give løsninger til mennesker bare ved at kigge på dem. Jeg var en åben kanal dengang, og følte behov for at forstå, hvad jeg kunne gøre, så kunne jeg hjælpe andre og arbejde med det professionelt. Jeg startede en uddannelse som clairvoyant hos Joy Foundation, som jeg blev færdig i april 2012.

Copyright © 2018  Ana Seguro  All Rights Reserved

Citater:

I hear the anguish cry of an eagle

a cry full of pain and sorrow

a powerfull farewell to the one she loved

I hear the strong hoofs of a horse

he runs without fear and destiny

courage and freedom he will seek

I hear the magical song of a whale

deep down in the caverns of the ocean

where truth and magic will be found

I hear a seal sing about love and beauty

a world untouched by cruelty and fear

a lost promisse to a hungry heart

I hear the call of a blackbird

who lives in the gateway to the otherworld

an enchanted life to be dreamed

I hear the awareness of an owl

who is the guardian of the night

longing to share wisdom and vision

I hear their unanswered prayer

to a world lost in faith

to a world that forgot how to hear.

- Ana Seguro

Ana Seguro

Skejbyvej 157

8240 Risskov

Denmark

Tlf: (+45) 26932702

E-mail: anaseguro@anaseguro.dk