Clairvoyance

 

I mit arbejde som clairvoyant starter jeg med at kigge en person, forbinder jeg med universet, og jeg bliver en kanal, hvor budskaber, information og løsninger gives til den person foran mig.

Clairvoyance hjælper en person til at gå fremad i livet, viser styrker, potentialer og ressourcer. Den måde, hvorpå oplysningerne er givet, er altid på en positiv måde til at hjælpe en person, opbygge eller genopbygge sit system ved at give forskellige tilgange og perspektiver i flere situationer.

I en session se jeg aura og chackras, og dermed give feedback på, hvad en person har til at arbejde, hvis personen mangler noget i nogle aspekter af sit liv.

Vi har alle mulighed for at leve et fuldt liv, med alle vores potentialer og styrker. Nogle gange i vores liv føler vi selv fortabt og uden retning. Vi går tabt i vores vej, og det kræver mod og styrketræning til at bede om hjælp eller endda til at kigge indenfor os selv. Jo bedre vi forstår os selv jo bedre kan vi leve med andre og i verden, men endnu vigtigere, jo bedre vi lever og ved, hvad vi ønsker at gøre og være.Planlæg en aftale:

En aftale kan ske via telefon eller e-mail.


Hver clairvoyance kan tage ca. 1 time.


Hvis helst, er der også mulighed for en clairvoyance via e-mail.

Der er også mulighed for at kombinere en clairvoyance med en Reiki behandling.Priser:

Clairvoyance - Dkk. 500

Email clairvoyance - Dkk. 350

Kombineret behandling (Reiki healing og clairvoyance) - Dkk. 600

 

 

 

 

 

  

 

Copyright © 2010  Ana Seguro  All Rights Reserved

 

 

 

Citater:

Ana Seguro

Skejbyvej 157

8240 Risskov

Denmark

Tlf: (+45) 26932702

E-mail: anaseguroholistics@anaseguro.dk

 

Ana Seguro Holistics