Nyheder:

Combi behandlingen

Reiki og Clairvoyance

 

 

 

VELKOMMEN

 

 

 

 

Reiki Healing

 

 

I mit healing arbejde bruger jeg både traditionel Usui Reiki og Celtic Reiki. Reiki betyder "universel livsenergi", som er et naturligt system af energi healing. Reiki har været i stigende grad anerkendt for sin evne til at helbrede fysisk, mentalt, følelsesmæssigt og åndeligt, samt for at fremme et samlet holistisk velvære. Reiki energi og helbreder desuden kroppen, reducerer stress og arbejder sammen med andre sundhedsydelser og medicinske behandlinger. Celtic Reiki er en variation af Usui Reiki, der benytter vibrationer fra Jorden og særlige træer. Usui Reiki kanaliseres ned gennem Crown chakra og Celtic Reiki kanaliseres op gennem Base chakra.

Mere information kan findes her.

 

 

Dyrekommunikation

 

 

Dyrekommunikation er en intuitiv og telepatisk teknik, som hjælper og fremmer bedre relationer mellem mennesker og deres dyr-kammerater.

Når en forbindelse er oprettet til et dyr, er det deres ord, tanker, følelser og billeder, der forarbejdes til en dialog. Det er en god måde at forstå vores dyr-kammerater, hvad er deres behov, der kan hjælpe ikke bare i deres liv, men også i deres liv med deres folk.

Er du interesseret i at vide lidt mere om mit arbejde som et dyrkommunikator? Du er meget velkommen til at læse lidt mere her eller kontakte mig på min e-mail eller telefon.

 

 

 

Clairvoyance

 

 

I mit arbejde som clairvoyant jeg ser ind i en person, og jeg får rådgivning, beskeder og informationer, at en person har brug for i det øjeblik om sig selv og om problemer, personen måtte have i sit liv.

Clairvoyance giver mening, vejledning og løsninger om selvet og om flere situationer, at en person bor i øjeblikket.

Du kan læse mere om mit arbejde som clairvoyant her.

 

 

 

 

  

 

Copyright © 2010  Ana Seguro  All Rights Reserved

 

 

 

Citater:

 

The greatness of a nation and  its moral progress
can be judged by the way its  animals are treated... 
I hold that the more helpless a creature, the more entitled
it is to protection by man from the cruelty of man.
- Mahatma Gandhi

Ana Seguro

Skejbyvej 157

8240 Risskov

Denmark

Tlf: (+45) 26932702

E-mail: anaseguroholistics@anaseguro.dk

 

Ana Seguro Holistics